App symbolen betekenis

images app symbolen betekenis

Daarnaast kun je ervoor kiezen om met je knokkel twee keer op het scherm te tikken. Door in het modi scherm linksboven op het potloodje te tikken, kun je de volgorde van de modi veranderen. Door de map te openen en op de naam van de map te tikken, kan je de naam ervan hernoemen. Mocht je nog meer functies willen voor een file-manager dan raden we absoluut Solid Explorer 2. De dual-camera van de Huawei P10 heeft namelijk erg veel te bieden. Eventueel kun je nog meer modi downloaden. Dit kan handig zijn als je in de hoogste resolutie wilt fotograferen of juist in breedbeeld en dus met minder megapixel.

 • 17 beste tips voor de Huawei P10, P10 Lite en P10 Plus

 • De Huawei P10 beschikt over de functie 'App Tweeling'. Deze feature is handig als je twee WhatsApp-nummers op je toestel wilt gebruiken.

  17 beste tips voor de Huawei P10, P10 Lite en P10 Plus

  Voor het gemak heb ik het maar even gehouden bij de 'systeemmeldingen', oftewel: meldingen van apps – zoals Whatsapp – heb ik. The Dropbox desktop app makes sure the Dropbox folder on your computer is synced with your Dropbox account online. The app will show special symbols (or .
  Hou je de toets ingedrukt, dan ga je naar het startscherm en ook kun je erover vegen en zie je de recente taken, ofwel het multitask-venster.

  Er is de mogelijkheid om hier extra slimme functies aan te koppelen.

  Video: App symbolen betekenis

  Dit kan handig zijn als je in de hoogste resolutie wilt fotograferen of juist in breedbeeld en dus met minder megapixel. Standaard zie je bovenin beeld de naam van de provider staan.

  Door in de camera-app van links naar rechts te vegen krijg je een overzicht te zien van alle modi die beschikbaar zijn.

  images app symbolen betekenis
  BOY CHAT FREE TACO
  In het menu kies je voor een app die je ingedrukt houdt. Hiermee wordt gekeken hoe de connectie is met het WiFi-netwerk. Hierdoor kun je het toestel direct ontgrendelen als deze op tafel ligt.

  Bij de Huawei P10 kun je de oogcomfort modus inschakelen.

  Dan kan je horizontaal over de navigatietoetsen onderin beeld vegen. Vooral wanneer je je smartphone vanuit bed nog even wilt bedienen kun je voor een betere nachtrust maar beter je smartphone aan de kant leggen.

  Video: App symbolen betekenis

  Je kunt door links-rechts of rechts-links ook nog de kant kiezen waar naar het scherm verkleind moet worden.

  Mobiel Bankieren App van ING maakt het u makkelijk om altijd en overal uw bankzaken te doen.

  Volg nu het nieuws via het gemak van een app. Laatste nieuws op regionaal voetbalgebied.

  Maar alleen via de app ook live de laatste berichten op de velden. Seems like more and more lately I've been seeing symbols in the iPhone's weather app that I can't immediately interpret. Here's a handy chart.
  Door het midden van de navigatietoets aan te raken kan je een stap terug gaan. Functies die je veel gebruikt kun je verplaatsen zodat je ze nog sneller kunt bedienen.

  Vooral wanneer je je smartphone vanuit bed nog even wilt bedienen kun je voor een betere nachtrust maar beter je smartphone aan de kant leggen. Vind je de Huawei P10 toch te groot voor in je hand? Je kunt de app-drawer, ook wel app-lade zelf inschakelen.

  images app symbolen betekenis
  App symbolen betekenis
  Wil je een screenshot maken op de Huawei P10?

  Daar kun je bijvoorbeeld ook kiezen om de netwerksnelheid en het batterijpercentage te tonen. Soms zijn deze meldingen niet helemaal nodig of zelfs storend.

  Eventueel kun je nog meer modi downloaden. Een map kan gebruikt worden om bepaalde apps te bundelen waarbij je bijvoorbeeld folders aan kunt maken met apps voor het weer, het nieuws of bijvoorbeeld foto-apps.

  3 comments

  3 thoughts on “App symbolen betekenis”

  1. Een map kan gebruikt worden om bepaalde apps te bundelen waarbij je bijvoorbeeld folders aan kunt maken met apps voor het weer, het nieuws of bijvoorbeeld foto-apps.

  2. De camera-instellingen geven je verschillende extra mogelijkheden. Wil je batterij besparen omdat de accu bijna leeg is?

  3. Op zoek naar je bestanden? Een map kan gebruikt worden om bepaalde apps te bundelen waarbij je bijvoorbeeld folders aan kunt maken met apps voor het weer, het nieuws of bijvoorbeeld foto-apps.